tiistai 7. helmikuuta 2012

( ´_` )ZZzzzzZZ....

Toinen työpäivä on nyt sitten ohi...TOINEN?! Tuntuu ku siellä olis ollu jo vaikka kuinka kauan ;__; työnteko ei vaan sovi meikäläiselle. No on siellä ollut välillä ihan mukavaakin, ruoanlaittoa ja semmosta (ja kahavitauvot)~ Mutta väsyttää vaan silti...Lauantainakin pitäs mennä töihin (.__.)
kyon-kun don't give a fuck.
Ku kaikki päivät menee töissä niin ei kerkee mitään tehdä. Ei voi kattoo animea, ei kerkee olla koneella, ei voi...olla facebookissa...okei myönnän ettei mulla ole muuta elämää kun tietokone, MUTTA!...okei se on totta. Huomenna kun on töitten jälkeen aikaa niin ajattelin mennä vähän manga ostoksille (tyhjällä lompakolla?haha) pitkästä aikaa~ antikvariaateista kun joskus voi tehdä melkoisia löytöjä♥ (yaoita hohoho♥)
Mukavaa kuitenkin kun käyn töissä ja voin tulla kotiin sen jälkeen, eikä tarvii asuntolassa kaikkia päiviä olla. Tän jakson jälkeen alkaakin sitten hiihtoloma Awwwwyeeaahh (suunnitelmat valmiina (-_^).
Muistin vaan tänään että unohdin Pokemonin asuntolaan ;__; Oon pelannu jo kauan Pokemon Firerediä (Gameboylle, mut pelaan NDS Lite:llä) ja vähän aikaa sit voitin vihdoin viimeisen kerran sen Gary motherfucking Oakin ( =.=) Seuraavana on sit vastassa Elite Four... jota en varmaan ikinä pääse ;; olis vaa ollu kiva lomalla pelata, mut mitenkä sen teet kun DS on siellä pers-
Okay tähän on hyvä lopettaa. Eipä tämäkään kummoinen päivitys ollut, mutta sentään jotakin. Lupaan kirjoittaa jatkossa jostakin järkevästä (ehkä)...Moikka vaan~♥
"Gary...?"
"Sinulle HERRA Gary!"
:'d

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti