sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Hello everynyan~

Miten menee? On jälleen randomin iltapostaustauksen aika (lupaan että tästä ei tule tapa) ;; Olen lukenut tänään muiden blogeja ja miettinyt mistä itse kirjoittaisin... en keksi mitään (;__;)
Aluksi ajattelin vain kirjoittaa animesta, mangasta ja sensellaisesta mutta tämä on menossa kokoajan enemmän ja enemmän siihen 'personal life blog' suuntaan ;;
Haittaak se? hehe.....okei ei ollut paras vitsini mutta... ASIAAN!
Eilen yöllä kun oli tylsää (?) niin ajattelin katsoa vähän animea~ uusimmassa anime- lehdessä oli 'alkavat sarjat' osiossa juttua sarjasta nimeltä Daily Lives of High School Boys. haha suosittelen! Itse tykkään, niinkuin jo olen maininnutkin, slice-of-life ja huumori sarjoista joissa ei ole oikein mitään järkeä. Tässä juuri yksi hyvä esimerkki. Nimi kertookin oikeastaan kaiken: lukiota käyvien koulupoikien arkista elämää. Mm. syvällisiä keskusteluja tytöistä/seurustelusta ja koulufestivaali kohellusta. Erittäin hauska (^_^) tähän mennessä tullut neljä jaksoa. Aloin tätäkin katsomaan ihan vain hyvin vuoksi kun ei ollut muutakaan tekemistä. Ei ole nyt viimeaikoina ollut mitään animua katsottavana kun Sekai-ichi Hatsukoin toinen tuotantokausi päättyi, kuin myös Boku wa tomodachi ga sukunain ensimmäinen tuotantokausi (´ ^ `) se sarja muuten oli melko hyvä, vaikka harvoin tulee katsottua haaremi sarjoja. Voisin vaikka kirjoittaa jonkin näköisen arvostelun siitä joku päivä~ (anime lehdessä oli siitä kyllä juttua myös).

Alright, pitää huomenna herätä aikaisin ja olla virkeänä koska alkaa se työharjoittelu ;; Toivottavasti menee hyvin. Siellä vaikutti olevan töissä ihan mukavaa porukkaa, joten enköhän mää pärjää (^_^) Töitten jälkeen vietän vähän aikaa kavereiden kanssa (Jobbu-chan ja Anna~♥)
Että ei muuta kuin hyvää yötä (huomenta, päivää, iltaa etc.) ja lopuksi vielä iiihana ihana biisi Riniltä (joka on soinu mun päässä koko päivän). Bye bye♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti