torstai 31. lokakuuta 2013

nuu my babies ;__;

long time no see.
Joulu on jo (melkein) (ainakin toivoisin niin) ovella, ja aloitin joulusiivouksen tänä vuonna hyvissä ajoin. Tyhjensin nimittäin kokonaisen kaapillisen turhaa tavaraa vietäväksi kirpputorille, että on sitten rahaa millä ostaa joululahjojakin : 3 tykkään kauheasti joulusta. Asiasta kolmanteen, raivaan myös tilaa figu vitriiniin ja nämä seuraavat etsisivätkin nyt hyvää kotia:Fullmetal Alchemist Play Arts Kai: Roy Mustang JA Alphonse Elric, kaikkine osineen ja alkuperäisissä laatikoissaan.


Moekore Plus 1/7 Yui Hirasawa PVC- figu. Valmistaja Volks
Ostin tämän Desuconista 2012, maksoin kyllä melkoisen hinnan.. Laatikko oli jo valmiiksi ottanut osumaa, figu itsessään on hyvässä kunnossa ...erästä asiaa lukuun ottamatta. Tää figu on melko iso ja raskas, yhden jalan varassa poseeraava Yui parka. Ei halunnut alunperinkään pysyä oikein pystyssä, ja päätin pistää pikaliimalla kiinni alustaan. didn't work. Mietin että jos joku näppärä saisi tämän toimimaan paremmin, erittäin nätti figu kyseessä..♥

Jos joku on kiinnostunut niin laittakaa kommenttia, keskustellaan sitten hinnoista sun muusta :3

Mietin että voisin tehdä sellaisen joululahjatoive postauksen, mutta rehellisesti.. mää en toivo tänä jouluna juurikaan paljoa. Figuja on tullut jonkun verran kateltua, kuten kaikki Attack on Titan figut..
 mutta ne tulee myyntiin vasta joulun jälkeen, joten kai hankin niitä sitten :I mää en kestä kuin söpö Eren nendoroid on♥


uguu♥

4 kommenttia:

 1. Vitsit, Yui-figuuri on tosi hieno. Mutta pelkään että jos hankin yhden, joudun hankkimaan koko loppubändin ja ne ryökäleet ovat arvokkaita. Olen himoinnut Azusa-Azonea mutta epäröinyt juur siitä syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kyllä, kun tuo on tosi hieno ja yksitiskohtanen figu (kitarassa oikeat kielet), mutta alusta ei halua yhtään yhteistyötä tehdä :/ en tiiä mitä sille tekis, kun pikaliimattukin on jo kahdesti..
   ...mutta kuka voisikaan vastustaa Azusaa?♥ =w=

   Poista
 2. aww eren! :3 (tää oli merkityksellinen kommentti :D)

  VastaaPoista