lauantai 28. tammikuuta 2012

I ♥ NENDOROIDS

Alright, päivän aihe. FIGUURIT! \(^o^)/
Rakastan rakastann♥ Olen keräillyt figuureja jo...aika kauan. Ostin ensimmäisen figuurini Oulun Animeseminaarista (en muista vuotta). Bandain valmistama Haruhi Suzumiya Gashapon- figu.
Lemppari figuvalmistajani on Good smile company. Tosi yksityiskohtaisia ja varmasti laadukkaita figuja♥ Varsinkin Nendoroidit! Itselläni on neljä nendoroidia: Len Kagamine (vocaloid), Yui Hirasawa (K-ON!), Kirino Kousaka (Oreimo) ja Sawako Kuronuma (Kimi ni todoke). Lisäksi on kolme Nendoroid Petiteä, eli pienempää versiota jotka tulevat randomina pienissä laatikoissa.
Minulla on tuo tuolilla istuva L ja toinen jolla on kädessä kännykkä (tilattu netistä). Ja sitten on  Mio Akiyama (K-ON!) meido -asussa♥ Jokaisessa nendoroid petit sarjassa on tietyt hahmot joiden kuvat ovat laatikon kyljessä, ja lisäksi on 'secret item' eli yllätys (joista ei ole kuvaa). Ne ovat luonnollisesti myös harvinaisempia. Mion meidoversio on yksi näistä. Olin  tosi onnellinen kun onnistuin saamaan sen (^_^)
Kaikki kuvat jotka laitan on netistä otettuja. Laittaisin mielelläni kuvia omista figuureistani, mutta en omista kameraa (´_`).
Minusta figuureiden keräys on tosi mukava (ja rahaa paljon syövä) harrastus. En itse osta kovin usein figuureja juuri niiden hinnan takia, mutta ostan mielummin harvoin vähän kalliimpia figuja sillä mitä näihin asioihin tulee, laatu ratkaisee! (rakastan huolella valmistettuja ja yksityiskohtaisia figuja). Tilasin kerran netistä tietämättömänä Nendoroid Konata Izumin, joka osoittautui bootlegigsi (eli väärennökseksi). Olen siitä asti ollut huolellisempi tilauksieni ja ostosteni suhteen. Netistä tilatessa kannattaa ottaa huomioon figun hinta ja kauppaajan luotettavuus. Jos taas ostaa paikanpäältä esim. kaupasta tai conista, figun ulkonäöstä voi päätellä jo paljon. Ja jos epäilyttää, niin aina voi kysyä myyjältä itseltään. Muita vinkkejä väärennöksien ja aitojen figujen tunnistukseen löytyy Anikin foorumilta ja varmasti muualtakin~
Ahh tää on aihe mistä voisin puhua vaikka koko päivän♥ mutta jos en kuitenkaan... Päivittelen joskus tänne uusista figu hankinnoistani ja muista varmasti. Tämän kuun 30. päivä tulee erääseen nettikauppaan myyntiin vihdoin kauan odottamani nendoroid, Taiga Aisaka (toradora:sta).
 En ole vielä päättänyt hankinko sen, rahatilanne näyttää sen verran heikolta (ToT). Pelottaa että se myydään loppuun heti julkaisun jälkeen ja sitten sitä on tosi hankala saada enää mistään. 

Pitää miettiä vielä. Yritän säästää rahaa tuleviin coneihin, mutta se on vähän hankalaa kun tämmöisiä ihanuuksia tulee myyntiin (>_<); Päivitän tänään vielä lisää figuista ja jos saan kameran mitenkään lainaan siskoltani, niin laitan kuviakin.Laatua en voi kuitenkaan taata, kun kyseessä on monta vuotta vanha digikamera ;; Okei, ei muuta. Kommettia voipi laittaa♥ kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti