sunnuntai 8. syyskuuta 2013

One can dream.. ( ゚,_ゝ゚)


nyyh en malta oottaa.. ;__;   Mikasa Ackerman figma (Attack on Titanista) tulee myyntiin vasta ens tammikuussa. Erenistä ei ole vielä tietoa, mutta molemmat ajattelin hankkia   (*´∇`)
Pitänee sitä ennen kuitenkin säästellä kun ensi keväänä valmistun (kokiksi), ja tarkotusena olisi omaan kämppään muuttaa~ Tällä hetkellä työharjoittelussa olen ja näin.. Ja yksi asia josta oon tosi innoissani on että ilmoittauduin kielikurssille, eli ensi maanantaista alkaen opiskelen japanin kieltä~ Oon miettiny kauan et haluisin tosi kovasti oppia sitä, ja jos joskus tulee mahdollisuus että pääsen Japanissa käymään, on sitten jonkinlainen pohja kielelle (o´ω`o) Monen vuoden animen katselun ansiosta tietysti jonkin verran ennestään jo osaa~Hmm.. mistähän muusta mun piti kirjottaa.. Vähän aika sitten tein tunnuksen Ebay:in ja eksyin selailemaan BJD nukkeja. Oon tainnu aikasemminkin tästä kertoa, ainakin Desucon postauksessa, mutta oon piiiitkään halunnut ostaa oman. Ongelmana on tullut eteen vaan huimat hinnat ja heikompi saatavuus (´^`) Kun sattuu eteen se unieni hartsi unelma, se tietysti on joko loppuun myyty tai aivan liian kallis minun opiskelija budjetilleni `(๑ △ ๑)`* ei pelkästäänm itse nukke, vaan myös vaatteet, face-upit, peruukit, kaikki muu varustus...
ehkä joku päivä.. ehkä..

itseasiassa muutamaa noista harkitsin jo vakavasti tilaavani, mutta päätin sittenkin vielä odottaa...
mutta on ne niin kauniita ヽ(;▽;)ノ sob


Ei minulla muuta tällä kertaa, ajattelin pikkuisen kirjoittaa kun ei ole tullut vähään aikaan niin tehtyä. Kirjoitan taas kun jotain tulee mieleen~ ps: Arvostaisin todella jos teillä olisi jotain hyviä linkkejä tai vinkkejä aloittelevalle BJD harrastajalle ♥~(‘▽^人) kiitos.

3 kommenttia:

 1. Älä edes mietin hartsinuken hankkimista Ebaystä! Nykyään recast-nukkeja eli alkuperäismuotilla tehtyjä väärennöksiä liikkuu aika tavalla eivätkä niiden hinnat välttämättä ole edes huokeampia. Niitä voi olla tosi vaikea erottaa aidoista ja jopa suoria petoksia on tavattu.
  Suomalainen nukkefoorumi Hartsilapset
  http://www.hartsilapset.fi/forum/
  on asiantunteva ja luotettavaa tietoa jakava paikka. Siellä on myös laaja myyntialue jossa pidetään huolta että myynnissä on vain aitoja nukkeja.
  Hiukan lämminhenkisempi ja rennompi nukkefoorumi on Pullip Suomi
  http://www.pullipsuomi.net/foorumi/
  jossa sielläkin on paljon BJD-ja keräilynukkeaiheista höpinää. Molemmissa pyörii aika paljon samoja käyttäjiä.

  Hartsinuken ei tarvitse olla kammottavan kallis. Virheettömiä käytettyjä löytyy Suomestakin varsin edullisesti ja silloin ei tarvitse miettiä tulleja. Nykyään on muutamia kaunista työtä tekeviä kiinalaisia firmoja joiden nukkejen laatu on hyvä mutta hinta kilpailukykyinen. Niistäkin voi ensinukkeja katsella.

  Jos minusta vain on apua niin vastaan kyllä mieluusti kaikkiin kysymyksiin. Voit laittaa viestiä vaikka blogini kautta.
  http://tursaanpuutarha.blogspot.fi/
  Seija

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi paljon vinkeistä! :) olen jonkun verran tuolla Hartsilapset sivulla seikkaillut, mutta en oo tienny että siellä on myyntialuekin O.o ei sattunut silmään.. Täytyykin katella.

  VastaaPoista
 3. Myyntipuolelle tarvitaan tietty määrä viestejä joten se ei näy pelkästään katselijoille. Kaiketi sillä yritetään torjua huijarit ja trokarit pois.

  VastaaPoista