keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

kesälomaa ja sellasta


Kesätyöt on vihdoin hoidettu, ja nyt on vaan tullut vieteltyä lomaa sitten.. ei ole juuri ollut mistä kirjoittaa mutta kirjoitanpa kuitenkin ( ⌣̀_⌣́) Aika on tosiaan kulunut ihan näppärästi Animal Crossingia (kirjotinkin siitä jo aikaisemmin) ja God of Waria pelatessa.. hieno yhdistelmä täytyy sanoa.. God of War on huippu pelisarja, sain vähän aika sitten tuon viimeisenkin "kokoelmaan". Tällä hetkellä kakos osaa pelaan, kauheen vaikee! 3,:


Ja vähän AC kuvia C:


Digby on niiin sulosen näkönen tuossa sadetakissa♥

Creepy Nicolas Cage is creepy
Tässä on muuten hieno Attack on Titan takki!
 ei ole itse suunnittelemani, QR koodi löytyy netistä~

Figuja ei oo tullu hankittuu, hieman heikon rahatilanteen takia. Desuconissa meni viimesetkin roposet, sen jälkeen ostin kesätyörahoilla 3DS XL:llän.. Mutta en kadu mitään! XL on ihan mahtava♥ (ʃƪ ˘ ³˘) 

Animusta sen verran, että tällä hetkellä on muutama uutuus hyvä seurannassa~ Oreimo meni ja loppui sitten ;__; sob. Toivottavasti saisivat tehtyä vielä kolmannen kauden, vaikka siinä toisessakin kesti kyllä melkoisen kauan.. sitä odotellessa siis. Ja samoin kuin Chuunibyou, jonka jatkoa odotan myöskin innolla (siitä on kans tulossa elokuva! (*°∀°)=3♥). Tällä hetkellä suosikkini (josta olen jo hehkuttanut kyllä) eli Attack on Titan, on kyllä aivan huippu omasta mielestäni. En oo mangana sitä vielä lukenu, mutta ajattelin alkaa tässä lähiaikoina. Menin jo Oulun Fantasiapeliin ostamaan sitä, mutta se oli loppunut.. aikoivat tilata lisää.. (ΘεΘ;) Tästäkin on julkaistu että elokuvaa on tekeillä JA myös peli (mahdollisesti DS:lle ♥). 

sweet baby jesus this anime is goood


Toisena uutena animena, jota olen alkanut seurailemaan, on jo spekuloitu Free! Jos ette ole tietoisia, animehan kertoo viidestä uimaripojasta ja heidän hauskoista seikkailuistaan (wut). Kyseessä on Kyoto Animationin tuotos, eli tietysti kyseessä on nättejä poikia (naurettavilla vatsalihaksilla höystettynä). Tästä on yksi jakso tullut, jonka silkasta mielenkiinnosta katsoin, ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Tietysti suurena BL/Yaoin ystävänä olin pettynyt että kaikki pienetkin vihjauset poikarakkaudesta perustuvat vain silkkaan kaveruuteen.. oh well, kaikkea ei voi saada </3 Jään odottamaan jatkoa innolla.
dat hair flip
dem muscles

Toisena animena, josta olin aikaisemmin lukenut Anime- lehdestä, Watashi Ga Motenai No Wa Dou Kangaetemo Omaera Ga Warui! (..ei hitto mikä nimihirviö...) eli lyhyennettynä vain Watamote. Päähahmo on erittäin samaistuttava (itselleni ainakin), tyttö jolla on erittäin huonot sosiaaliset taidot, ja on viettänyt suurimman ajan pelatessa otome- pelejä. Nyt hän siis vihdoin aloittaa lukion ja odottaa innolla löytävänsä oikean poikaystävän... Mutta ei uskalla puhua kenellekkään.


Jään seuraamaan tätäkin.
Vaikuttaa ensimmäisen jakson perusteella melko hyvältä~

Ai joo, ennen kun unohdan, pistin pari päivää sitten Anikin osto/myyntipalstalle vanhoja vaatteitani myyntiin (täällä), jos jotakuta kiinnostaa. Emo/scene vaatteita, jotka osa liian pieniä, osaa ei tule enää käytettyä.
Aivan, se oli sitten siinä. päivittelen taasen joskus kun on jotain mistä kirjoittaa tai muuten vain tylsyyttäni.
Kiitos muuten kaikille lukijoille. 10 ei ehkä ole paljoa muille, mutta minulle se on. Kiitos (。’▽’。)♡

4 kommenttia:

  1. Hahaa, Free! vaikuttaa tämän kauden parhaimmalta tapaukselta (ainakin visuaalisen antinsa puolesta (≧ω≦) ). Kyoani selvästi tietää mihin kohtiin kannattaa ylimääräisiä freimejä käyttää (paitojen poisotto, hiusten hulmautukset jne) Hihittelin itsekseni koko loppubiisin ajan. Kiitos, Kyoani (ノ●◉▽◉●)ノ

    Attack on titan on kyllä myös hyvä (mutta paidattomat titaanit eivät kyllä vedä vertoja uimahousuisille lukiopojille). Itse olin aikaisemmin lainannut mangaa kirjastosta kaksi ensimmäistä osaa ja ne saivat minut innolla odottamaan animea. Manga tosin on vähän rujon näköistä, mutta ajaa kyllä asiansa.

    VastaaPoista
  2. :DD luulen et jokaikisessä jaksossa ne ainakin kerran sen paidan vetää yli-sexysti pois. Se loppubiisin video on muuten aivan huippu, mulla kun on heikkous animen/mangan arabi miehiin♥ aah.
    hhmm.. titaaneja tiukoissa uimahousuissa.. Se vois jo olla näky (*°∀°)=3

    VastaaPoista
  3. Attack on titan on kyl ihan mahtava! Gematsu julkas et ens vuonna tulee ps3 peli siitä!! Waaaaaaahhhh se tulee olee varmaa makee! o3o Watamotea aion iteki vilkuilla ainaski ekat jaksot! Vaikuttaa lupaavalta ^w^
    Mikä muuten on sun friend code? Voisin lisäillä sut ni jos joskus pelataa samaa aikaa ac ni vois käydä vilkuilee sun kaupunkia ja päinvastoin! Mun on 0173 - 2631 - 5136

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oohh ens vuonna *A* must..have..
      kiitos friend codesta~ mulla ei oo kotona langatonta nettiyhteyttä, joten online pelaaminen ei oikeen onnistu :/ Mutta voin lisätä sut ja joskus jos onnistuu niin olis tosi mukava pelailla!
      tässä on minun 1693-1375-5539

      Poista