maanantai 17. kesäkuuta 2013

Desucon 2013!


Tämän vuoden desu on sitten ohi, ja se meni aivan liian nopeesti. Mutta mukavaa oli kyllä kuten aina (●´ω`●). Kuviakin tuli räpsittyä, ja ajattelin niitä tänne vähän laitella~ Kiitos kaikille joista sain ottaa kuvia, näitä saa sitten tosiaan tallentaa jos haluaa.

Attack on titan! mahtava sarja muuten :3

Black Swan

Taiga Aisaka ♥ (toradora)predator 

nanananana batman


Panda hattujaa~ o(≧∇≦o)♥

Grell Sutcliff (kuroshitsuji)

Kirito (Sword Art Online)

Genma Saotome (Ranma½)
tosi mahtava :D

Alphonse Elric (fullmetal alchemist)

Koira halus tehdä lähempää tuttavuutta lajitoveriinsa.. 

Rikka & Nibutani (chuunibyou demo koi ga shitai) ♥

Lisbeth & Rosalia (Sword Art Online)

HOBBITTEJA (。’▽’。)♡


näppäsin kuvan myös melkein jokaisesta BJD:stä jonka näin, en voinut vastustaa kiusausta♥ niin nättejä... ehkä minäkin joskus löydän itselleni tuollaisen :<


Tässä on sitten reissun ostokseni. Näihin (plus ruokaraha) upposi se 100€ aika keveästi.. Mutta niin coneissa aina käy ╮(─▽─)╭ rahaa palaa.

Myyntipöydiltä tarttui mukaan ensiksi on tuo iso pörröinen kissalaukku, tosi ihana♥ sitten on melonin makuista ramunea (parasta), suklaa pockeja ja kahdet Dolly Wink- tekoripset. Taidekujalta ostin sitten kirjan Hyi, Homoa!. Tosi mahtavia sarjiksia suomalaisilta sarjakuvapiirtäjiltä, käykää tutustuun. Ja toiseksi kaunis kuva minusta ja kaveristani, by Tisku. Kiitos kauheesti tästä hänelle, aivan mahtava♥ Käykää hänen blogissaan täällä, ja DeviantARTissa tästä (○’ω’○)

Meillä on kaverin kanssa tästä lähtien perinne, että otetaan joka Desuconista mukaan piirrustukset, viimeksi meidät taiteili Muura (kuva löytyy tästä päivityksestä~).
Mahtava reissu oli, saa nähdä milloin pääsee seuraavan kerran conissa käymään.. asustan kuitenkin Oulussa, eikä näin pohjoisessa coneja juurikaan järjestetä, niin kulkeminen tuottaa aina hieman ongelmia.. Suunnitelmissa oli eehkä mennä Animeconiin, mut se jää nähtäväksi. Ainii, osallistuttiin kaverin kanssa Fakemon- työpajaan (jossa siis piirrettiin/keksittiin omia pokemoneja, eli fakemoneja), ja työpajan vetäjä teki näille oman Tumblerin, josta niitä voi käydä katsomassa~ Pistän linkkiä kun kuvia ilmestyy,saatte nähdä kauniin lolita-lohikäärme- fakemonini (Belive it xd).
ps: kattokaa Attack on titania (Shingeki no Kyojin), mahtava sarja Ei kommentteja:

Lähetä kommentti