lauantai 7. heinäkuuta 2012

huoneeni on luola

Hello everynyan. Vähän muokkasin taas ulkoasua, kun löysin tuon ihana kuvan Nichijousta (toisen tuotantokauden OP:sta)♥ Meikäläinen on ottanu rennosti ja öllöilly kotona ihan urakalla, JA pelannut WoWia erään erittäinkin mukavan henkilön kanssa (^_^).
Anyways, sain tänään näpättyy pari kuvaa joista ensimmäinen on aarteeni, ja elämäni rakkaus: K-ON Yui Hirasawa 1/7 Moekore plus PVC figu!♥
anteeksi hämärästä kuvasta, huoneeni on luola ;; (?)

Tosi yksityiskohtainen ja kaunis, kitarassa oikeat kielet! Valmistaja Volks. Ensimmäinen iso scale- figuni, ja ensimmäinen kyseiseltä valmistajalta. Tosi nätti (^_^) ...ja hintava ;;

Tokaksi on toinen Desuconin tuliainen, taidekujalta: kuva minusta ja kaveristani by Muura! :3
Vasemmalla kaverini ja oikealla minä

En ollut ennen nähnyt Muuran töitä/kuullut hänestä mutta kaverini oli ennestään iso fani, ja pyysin sitten että voisiko hän piirtää meistä kuvan~ Myöhemmin sitten katsoin DeviantARTista Muuran muita töitä. Kannattaa (jos et jo ole) käydä katsomassa sieltä ja myös Muuran blogi!!
DeviantART
Blogi

Kiitos tästä ;__; se on hieno♥ ja on seinälläni. Oot tosi mahtava. Ja lahjakas. ♥

Eipä tässä kai muuta ihmeellistä... Animea on tullu katottuu taas jonkun verran. Acchi Kocchia ja aloin toissapäivänä katsomaan uudestaan Toradoraa. Ihana sarja ;__; Huumoria, romantiikkaa ja ihania hahmoja~ suosittelen.

Buh bye~♥ ^o^)/


1 kommentti: