torstai 1. maaliskuuta 2012

yes, my lord

Huomenna viimeinen päivä töissä...
onhan tätä jo neljä viikkoa kestetty (*°∀°)=3

Kaiken kruunaa viikon hiihtoloma♥ (joka tosiaankin kuluu johonkin aivan muuhun kuin hiihtämiseen!) Lähden äitini kanssa Kajaaniin kolmeksi yöksi (vähän vain hetkeksi muihin maisemiin). Tavallisen hotellin sijaan päädyttiinkin vähän erilaisempaan vaihtoehtoon, nimittäin Hotellikartanoon~ Ensimmäinen reaktio: "Hotellikartano...>kartano > hovimestareita > Sebastian♥ ÄITI ONKO SIELLÄ HOVIMESTAREITA?! On parasta olla! *alkaa pakkaamaan laukkua*". HAH
Näyttää aika hienolta~♥ Ihanaa päästä rentoutumaan jonnekkin muualle kaaauas pois tääältä. Loman jälkeen alkaakin sitten taas ankea asuntolaelämä ;; okei ei se niin ankea ole kun on kaveri samassa huoneessa♥ mut silti ;__; ei ole enää äiti laittamassa ruokaa kun pääsee kotiin. nyyh.

Yhteenvetona, tämä oli tämmöinen lyhyt tylsä päivitys tylsästä elämästäni, että näin täällä tänään. Huomenna loppuu työt JES! ..mut tulee ikävä kakkuja ja leivoksia ;__; (söin tänään kolme palaa suklaakakkua♥ ah)
Viettäkää oikeen mukava hiihtoloma, jos teillä sellainen sattuu olemaan! Päivitän taas joskus (voisin ottaa vaikka muutaman kuvan sieltä kartanostakin~). Paikan nimi on muuten 'Kartanohotelli Karolineburg'.

バイバイ  (*^▽^*)/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti