torstai 2. helmikuuta 2012

Hiya! (^_^)/ (mmorpg-games)


Mmorpg (tulee sanoista massively multiplayer online role-playing game) pelit on nytten siis aiheena ( ゚▽゚)/
En tällä hetkellä pelaa mitään peliä (valitettavasti), koska asun viikot opiskelija-asuntolassa ja mulla on täällä vain läppäri, joka on sen verran hidas ettei sillä voi pelata ;; Mutta mutta, kerron siis nyt kahdesta suosikki mmos:stani ( joita suosittelen pelattavaksi, jos vain kiinnostaa d(-_^) ).

1. Grand Fantasia
Ykkösenä, koska tätä peliä olen pelannut kauvimman aikaa (ja myös ensimmäinen mmo:ni). Peli on ilmainen ja siinä on kiva anime- tyylinen hahmosuunnittelu. Aloitin joskus parisen vuotta sitten, kun sattumalta tuli vastaan ja päätin ladata huvin vuoksi. Innostuin siitä sitten kunnolla ja olin ihan koukussa sen jälkeen♥ Sain sitten houkuteltua parhaan kaverini pelaamaan myös ja pelattiin sitten yhdessä. hmm...siinä aika menikin sitten ja tuli kesäloma (sillon tuli pelattua usein yömyöhään...). Kesäloman jälkeen ei sitten ollutkaan enään niin paljon aikaa ja vähitellen ei enää sitten ollenkaan tullut pelattua. Käyn silti edelleekin joskus katsomassa näkyykö mitään uutta (^_^) . Okei, nyt vähän tietoja itse pelistä~
Pelissä on neljä päähahmoluokkaa (jokaisella hahmoluokalla on myös pääkaupunki):

Fighter level 15: Warrior. level 30:  Berserker tai Paladin. level 65: Final Advancement (Paladin: Templar tai Berserker: Warlord).
Hunter level: 15: Archer. level 30: Ranger tai Assassin. level 65: Final Advancement (Ranger: Sharpshooter
tai Assassin: Darkstalker).
Acolyte level 15: Priest. level 30: Cleric tai Sage. Level 65: Final Advancement (Cleric: Prophet tai
Sage: Mystic).
Spellcaster level 15: Mage. level 30: Level 30: Wizard tai Necromancer. Level 65: Final Advancement: Wizard: Archmages tai Necromancer: Demonologist).

Kolme pääkaupunkia ovat Kaslow (fighter) , Jale (hunter) ja Ilya (acolyte ja spellcaster). Kuten useimmissa mmorpg -peleissä, warriorit heiluu massiivisten miekkojen kanssa ja sooloaa dungeoneja, hunterit/rangerit käyttää jousta/pyssyä ja maget/saget käyttää taikavoimaa ja healaa taisteluissa). 
Okei en ole mikään ekspertti näissä asioissa, joten jos haluat saada lisää tietoa niin tässä on linkki kotisivuille:
http://grandfantasia.aeriagames.com/
ja tässä gameplay- video (MMOhut):

2. Mabinogi

Tähänkin peliin törmäsin sattumalta etsiessäni uutta peliä pelattavaksi~ Ihastuin ensimmäisenä tässä pelissä siihen, että siinä on kolme 'rotua' josta valita: Ihminen, Elf (eli maahinen tai jokin sen tyylinen) ja jättiläinen. Aina pelin alussa uuden hahmon luotuasi tulet ensimmäisenä tapaamaan Naon, joka kertoo sinulle Erinistä (siis tästä paikasta minne olet menossa) ja antaa ohjeita eteenpäin. Seuraavaksi saavut Eriniin ja sun pitää tehdä muutama NPC quest, ennekuin pääsee sitten pelaamaan vapaammin (ノ´∀`)ノ Pelissä tulee kyllä kokoajan uusia questeja (joita pöllöt tuovat), mutta niitä ei ole pakko tehdä jatkuvasti. Ja juuri se tästä pelistä tekeekin mielestäni hyvän~ Tässä pelissä on paljon muutakin kuin tehtävien suorittaminen ja hahmon kehittäminen. Esimerkiksi: hahmosuunnittelu (voit itse valmistaa vaatteita ja asusteita), ruoan valmistus (kokkaus taidoilla voit oppia uusia ruoanvalmistus menetelmiä ja tehdä ruokaa eri resepteistä), maanviljely (kasvata omat raaka-aineesi ja käytä niitä ruoanvalmistukseen) ja paljon paljon muuta~ Voit myös hankkia osa-aikatyön melkein keneltä tahansa npc:ltä ja sillä tienaa melko hyvin (-_^). Tietty jos tykkäät enemmän mostereiden mätöstä ja dungeonejen tutkimisesta, niin tietysti niitäkin riittää. Itse tykkään enemmän seikkailemisesta ja ystävien kanssa ajanviettämisestä nuotion ääressä♥ Sain heti pelin aloitettuani muutaman suomalais-ystävän (^_^) Olin aika yllättynyt että suomalaisia oli niinkin monta, vaikka euroopan serverillähän me kaikki pelataan (^.^) Okei, en nyt keksi oikeen mitään muuta kirjoitettavaa tästä pelistä. Yhtenä huonona puolena tässä pelissä on kuitenkin se, että liikkuminen ilman ratsua on melko hidasta (ne on maksullisia...). Onneksi pelissä on kuitenkin teleportit (jotka kylläkin toimii vain yöllä).
Tässä on nettisivu:
ja gameplay- video:

Okay. siinä kai sitten kaikki. Saatampi kirjoittaa lisää joskus myöhemmin~ Netissä on paljon erilaisia, ilmaiseksi ladattavia mmo- pelejä, mutta nämä kaksi on vain minun henkilökohtaisia suosikkeja (^_^) Kannattaa käydä esimerkiksi Aeria gamesin sivuilla (http://www.aeriagames.com/) katsomassa. Oon jo kauan odottanut että aeria games julkaisee uuden pelin, Lime Odyssey. Se vaikuttaa tosi tosi hyvältä! Youtubesta löytyy traileri :3 Se on ollut niin kauan jo beta tilassa, että ei siinä varmaan kauaa enää mene. Seuraan tilannetta d(-_-)
mmo:t on tosi hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin eri puolelta maailmaa ja on hauskaa ajanvietettä~ suosittelen. 
That's all (^_^) take care everyone♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti