tiistai 14. helmikuuta 2012

Happy Valentine's day, Tanaka-san

Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta? Mää rakastan sitäää (*-*) Yuki on paras♥ ja söpöin, ja ihanin. Piste.
Sain yks ilta kirjotettuu tota mun tarinaakin tosi pitkästi eteenpäin, nyt ainoa ongelma on se, että miten mä jatkan sitä ;; Laitoin nyt kuitenkin Anikiin sen (että jos saisi kommentteja ja palautetta (^_^) Linkki:
http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?f=46&t=13044
Kirjoittaessa kylläkin vaan aina kun kirjoitin 'Herra Tanaka', mieleeni tuli eräs toinen henkilö...
ho ho ho..
Mutta tämä tarinan Tanaka ei ole yhtään samanlainen kuin tuo pappa tuossa! Ensinnäkin hän on nuorempi (ja paljon komeampi) ( T3T)
Ainiiin, ystävänpäivähän se on... Päivä meni töissä ja sen jälkeen pari tuntia kirjastossa. Luin Japan popista arvostelun Hetaliasta~ Oon kyllä nähny/kuullu paljon siitä mutta ei ole tullut sitten itse tutustuttua siihen tarkemmin. Arvostelun perusteella vaikuttaa hyvältä (odotan paljon ainakin niiltä shounen-ai/yaoi vihjailuilta, joita sarjassa viljellään ilmeisesti hyvinkin paljon~♥). Kukapa ei, kaikki hahmot on niiin bishejä ETTÄ! >)
Ainiin, Shimeji metsästykseni ei ole oikein edistynyt. Näin youtubessa videon Miku Hatsune- shimejistä joka laulaa...tahtoo sen. Mutta kaikki megaupload linkit on romuna (damn u sopa...) eikä muualtakaan tunnu löytyvän (>__<)
heh, jälleen taas tälläinen lyhyt ja tylsä ja turha päivitys (tullut enemmän luettua muiden blogeja ku kirjotettuu tätä omaa). Näin loppuun, tässä teillä moe Mio. Hyvää ystävänpäivää~
(päädyin viettämään ystävänpäiväni yksin, animea katsellen...forever alone ;_;)

2 kommenttia:

  1. Älähän ny, käytiinhän me romanttisella kaakaolla S-marketissa!! xD

    VastaaPoista
  2. Niih...see oli kyllä kieltämättä aika romanttista ;; se ykskin siellä kassalla :D

    VastaaPoista