maanantai 30. tammikuuta 2012

( ^_^)/ やぁ! (Kuroshitsuji aka. Black Butler)

Hello (^-^)/ Tänään kirjoitan pelkästään eräästä tietystä animesta. Enkä vain mistä tahansa, vaan yhdestä suosikki animestani, Kuroshitsujista!
Aloitin Kuroshitsujin katsomisen itseasiassa kaaauan aikaa sitten, mutta joskakin syystä lopetin noin ekan tuotantokauden puolessa välissä. Mietin kauan et pitää kattoo joskus loppuun, mut sit se vaan unohtu ;;  Kuitenkin viime joululomalla päätin että nyt minä katson sen! Ja niin katsoin. Ja olen onnellinen että katsoinkin (^_^) On muuten hyvä anime, sen voin sanoa♥ . Okay, so basically...
Sebastian on semmonen sairaan komee ja ihana hovimestari joka osaa laittaa ruokaa ja valmistaa erilaisia jälkiruokia ja taistella pahiksii vastaan ja se tykkää kissoista tosi paljon ja se on kans demoni jajaja ...that's it♥
okeii, on tässä sarjassa jotain muutakin kun Sebastian (mutta hän nyt sattuu vaan olemaan mun lemppari anime hahmo of all time♥) Tapahtumat sijoittuvat Lontoon liepeillä sijaitsevaan kartanoon viktoriaaniselle kaudelle. Hovimestari Sebastian Michaelis palvelee Ciel Phantomhiven nimissä. Ciel on 12-vuotias kuningattarelle työskentelevä poika, joka johtaa Phantomhiven aatellissukua ja lelu- ja karamelli-imperiumia. Sebastian suoriutuu kaikista Cielin hänelle antamistaan tehtävistä Englannin suojelemiseksi vaivatta, demonisen perunsa ja Cielin kanssa tekemänsä faustilaisen sopimuksen tähden. Juu, myönnän kyllä että edeltävä teksti on suoraa kopioitu wikipediasta ( ´∀`). Ensimmäinen tuotantokausi pyörii suunnilleen näissä merkeissä. Mysteerejä ratkaistaan ja silleen. Toinen tuotantokausi on sitten vähän erillainen, sillä sarjaan tulee kaksi uutta päähahmoa:  Alois Trancy ja hänen hovimestarinsa Claude Faustus.
Claude on vakava ja tylsä (ja outo) hovimestari, jolla on pahoja taka-ajatuksia. Alois on sekopää, juonitteleva pikku kakara (haha). Tämä on siis vain oma mielipiteeni.
Ensimmäinen tuotantokausi on 24 jaksoa pitkä, ja toinen 12. lisäksi on 7 OVA jaksoa (kuten  Ciel in Wonderland ja The Tale of Will the Shinigami ). Ne on tosi hauskoja (^_^) 
Asiasta kolmanteen, yksi syy siihen miksi rakastuin tähän sarjaan niin kovasti, on se että...noh, olen suuri yaoin ystävä ja tämä sarja..ei suoranaisesti ole yaoita. Mutta sisältää paljon paljon vihjailua ( jokainen joka on katsonut kyseisen animen, muistaa kyllä legendaarisen 'korsetti kohtauksen' (-_^) . Lisäksi on montakin kohtausta, joissa Sebastian ja Ciel on meeeelkein just muka suutelemassa, mutta ei sitten kuitenkaan (-_-) (Ciel jopa punastelee muutamassa kohtauksessa!). Tämä tietysti tekee minut suurena yaoin ystävänä hyvin surulliseksi. Mutta ei se toisaalta haittaa, koska tässä animessa on loistava tarina ja jännitystä (eikä sitä romantiikka animeksi oltu tehtykkään). Ja...jääpähän Sebastian sitten minulle♥hoho~
Okei, siis. Eipä tässä muuta. Tiivistettynä kaikki edellä mainittu: Katso tämä anime! Varsinkin jos olet mysteeri, komedia ja toiminta animen ystävä (kuumalla yaoivihjailulla höystettynä hehe). En ole lukenut Kuroshitsujia mangana, joten en osaa suositella sitä (jos joku on lukenut niin voitte kertoa mielipiteenne siitä).
Okei, kommenttia kiitos! ja hyvää yötä~ (tai päivää, tai huomenta tai milloin ikinä sitten luetkin tätä ^_^)♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti