maanantai 23. tammikuuta 2012

Hello♪( ´ ▽ ` )ノ

Alright...nyt on blogi sitten tehty. Oon miettiny tätä jo kauan ja nyt sitten menin ja tein sen! Ensinnäkin...hmm...en lue paljoakaan blogeja itse, mutta jos teillä on blogi jota suosittelette, niin luen niitä mielelläni \(^_^ ) *ahem* Asiaan!
Blogin nimi "be yourself" tupsahti mieleeni ihan sattumalta enkä kauheasti pohtinut sitä. Minusta se sopii hyvin, koska arvostan ihmisiä jotka uskaltavat aidosti olla oma itsensä eivätkä mieti liikaa mitä muut ajattelevat~ Ei se tietysti aina helppoa ole, mutta kun ajattelee positiivisesti ja jaksaa uskoa itseensä niin mikä vaan on mahdollista. Sillä vain kuolleet kalat uivat virran mukana ヽ(´ー`)┌  

Tälläistä turhanpäiväistä lätinää luvassa jatkossakin, joten toivon että nautitte! (lol wut?) Jos haluat tietää enemmän minusta niin infoa saat profiilistani. Kuten sinne jo kirjoitinkin, otan vastaan kaveripyyntöjä facebookissa ja messengerissä mielelläni~♪ Varsinkin jos olet kaltaiseni erakoitunut otaku-olento, niin kutsu on enemmän kuin tervetullut! haha.
Huhhui, kylläpä tämä kirjottaminen on raskasta puuhaa(*´▽`* ) Mitäköhän tästäkin oikeen tullee? Noh, ei tässä sitten muuta kuin että tervetuloa blogiini ja toivottavasti viihdyt!
PS: Luen mielelläni kommentteja ja palautetta...*wink wink*

2 kommenttia:

 1. Oi Sa-chan ihana blogi <3 Kyl mää ainaki tätä alan kyylimään, ku sua nii harvoin nään. :'( Jos haluat lissää lukijoita nii kannattaa käyvä kommentoimassa joillakin muilla otakujen blogeissa, mut ei kumminkaa suoraa "käy lukkee mun blogii!!!" -tyrkytystä. :)
  Tässä muutamia joita iha SUA varten ävin bonggaamassa netin syövereissä ^^ :

  http://www.kuroidiamond.blogspot.com/

  http://silverdrops-silverdrops.blogspot.com/

  http://puchipop.blogspot.com/

  Tässä oli vaan mutama ja nämä mää löysin täältä: http://www.blogilista.fi/avainsana/anime Voit äyvä itekki kattomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi JobbuChan♥ onneksi olkoon olet ensimmäinen jäsen (jäsekortti tulee postissa sitte tässä lähiaikoina) ;D
   Juu ja kiitos, käyn kattoo nuo.

   Poista